"Tuli tehtyä aavistuksen liian iso aukko uppo-asenteisille valaisimille, mitä nyt?"

 

Tuotamme CNC-jyrsinnällä eri kokoisia peitelevyjä ja talonumeroita korkealaatuisesta PVC-muovista. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia.

CNC-jyrsinnän avulla voimme valmistaa peitelevyjä valaisimien ympärille, jolloin saadaan peitettyä valaisimen ympärille jäävä  tyhjä tila. Peitelevyt valmistetaan asiakkaan toivomissa mitoissa sekä väreissä. Valmistamme myös talonumeroita eri muodoissa ja koossa, mikä mahdollistaa yksilöllisten ja persoonallisten ratkaisujen luomisen.

PVC-muovi on erinomainen materiaali tähän tarkoitukseen, sillä se on kestävä, kevyt ja säänkestävä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan esimerkiksi ulkokäyttöön. Pystymme toteuttamaan erilaisia malleja, fontteja ja designeja, jotta lopputulos vastaa täysin asiakkaan toiveita ja tilan ilmettä.

Peitelevyn valmistamiseen tarvitsemme ainoastaan halutun ulko- ja sisämitan. Talonumeron valmistamiseen tarvitsemme halutut mitat sekä mahdollisen fontin, jolla se toteutetaan.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous CNC-tuotteista!