Erilaisia LED-valaisimia

Valaisimia löytyy mm. kodin, pihan, julkisivujen, julkitilojen, teollisuushallien, toimistojen ja myymälöiden valaisuun.

Valikoimassa on laaja määrä eri tyyppisiä valaisimia niin malleiltaan kuin asennus tavoiltaankin. Vaihtoehtoja löytyy sekä sisätiloihin että ulkotiloihin.

 • Kiskovalot

  Kiskovalot (2)

  Erilaisia LED-kiskovalaisin runkoja sekä valaisimia Useita eri tehoja: 4W-30W ja erilaisia värilämpöjä: 2700K (lämminvalkoinen)-4000K (luonnonvalkoinen). Kolmivaihekiskoa (230V) sekä magneettikiskoa (48V). Himmennettäviä ja ei-himmennettäviä. Suunnattavia ja ei-suunnattavia. Kiinteällä ja vaihdettavalla valonlähteellä. Kaikki kiskovalaisimet soveltuvat joko kolmivaihekiskoon tai magneettikiskoon. Muistutuksena: Vaihdettavalla valonlähteellä olevat valaisimet sisältävät vain rungon.
 • Pinta-asennettavat

  Pinta-asennettavat (37)

  Erilaisia pintaan asennettavia LED-valaisimia Useita eri malleja, tehoja: 8W-36W sekä värilämpöjä: 3000K (lämminvalkoinen) - 6000K (päivänvalovalkoinen). Löytyy myös värilämpösäädettäviä (CCT) malleja.
 • Riippuvalaisimet

  Riippuvalaisimet (9)

  Erilaisia riippuvia LED-valaisimia Metalli- ja vanerirunkoisia. Malleja sekä kiinteällä että vaihdettavalla valonlähteellä. Muistutuksena: Vaihdettavalla valonlähteellä olevat valaisimet sisältävät vain valaisin rungon.
 • Teollisuusvalaisimet

  Teollisuusvalaisimet (12)

  Erilaisia LED-teollisuusvalaisimia Useita eri malleja: LED-heittimiä, UFO-syväsäteilijöitä ja tehokkaita polttimoita E40-kannalla. Tehoja 10W-300W ja värilämpöjä 3000K (lämminvalkoinen) - 5500K (päivänvalonvalkoinen).
 • Ulkovalot

  Ulkovalot (23)

  Erilaisia LED-ulkovaloja Kotelointiluokitukseltaan kosteaantilaan soveltuvia valaisimia. Julkisivu valaisimia sekä terassivalaisimia. Pihan valaisuun kohdevalaisimia sekä yleisvalaisimia. Myös katoksiin ja räystäisiin soveltuvia spotti- ja paneelivaloja. Värilämmöltään 2700K (lämminvalkoinen) - 5500K (päivänvalonvalkoinen), myös värilämpösäädettäviä (CCT) malleja. Himmennettäviä ja ei-himmennettäviä. Kiinteällä ja vaihdettavalla valonlähteellä.
 • Uppoasennettavat

  Uppoasennettavat (34)

  Erilaisia uppoon asennettavia LED-valaisimia Useita eri malleja, tehoja: 8W-36W sekä värilämpöjä: 3000K (lämminvalkoinen) - 6000K (päivänvalovalkoinen). Löytyy myös värilämpösäädettäviä (CCT) malleja.