• Lamput

  Lamput (18)

  Erilaiset LED-polttimot korvaamaan mm. hehkulamppuja, halogeeneja sekä loisteputkia. Korvaavia löytyy niin perinteisille kuin erikoisemmillekin kannoille.
 • Nauhat ja profiilit

  Nauhat ja profiilit (21)

  LED-nauhalla ja alumiiniprofiililla saadaan luotua yleisvalaistusta esim. työtasoille ja WC-tiloihin sekä tunnelmavalaistusta esim. portaisiin ja makuuhuoneisiin. Käyttötarkoituksen perusteella voit valita nauhan tehon sekä värilämmön. LED-nauhoista löytyy useita eri tehoja: 4,8W (tunnelma) -19W (työ) per metri sekä erilaisia värilämpöjä: 2500K-6000K. Perusnauhojen lisäksi löytyy myös värilämpösäädettäviä (CCT) sekä värisäädettäviä (RGB/W) nauhoja. Lähes kaikki nauhat ovat tarvittaessa himmennettävissä ja nauhojen värintoistoindeksi on korkea.…
 • Ohjaimet ja muuntajat

  Ohjaimet ja muuntajat (25)

  Ohjausjärjestelmät ja muuntajat erilaisille LED-tuotteille Ohjausjärjestelmistä löytyvät kaikille LED-tuotteille sopivat langattomat ja pulssiohjaukset. Painikekytkimistä seinäpaneeleihin ja värisäätimistä himmentimiin. Ohjausjärjestelmiä on 12V-24V ja 230V tuotteille. Erilaisia LED-muuntajia 12V ja 24V ulostulojännitteellä. Teholtaan 8-200 wattia. Ei-himmennettäviä ja himmennettäviä (Triac) vaihtoehtoja. Kotelointiluokaltaan sekä kosteaan että kuivaantilaan sopivia. Ruuviliittimella varustettuja ja pistotulpalla kytkettäviä.