"Keittiön välitila kaipaisi LED-nauhaa, mutta en tiedä, miten saisin siihen sopivan ratkaisun?"

 

Tarjoamme mittatilauksena valmistettuja LED-nauhoja ja alumiiniprofiileita erilaisiin valaistustarpeisiin, kuten kodin sisustustukseen, yritystilan valaisuun tai vaikkapa erikoisvalaistusta vaativaan projektiin.

LED-nauhat ovat erinomainen valinta monenlaisiin valaistustarpeisiin niiden monipuolisuuden ja energiatehokkuuden ansiosta. Valmistamme LED-nauhoja mittatilaustyönä, jotta ne sopivat täydellisesti asiakkaan tarpeisiin. Olipa kyse sitten erityisen pitkistä nauhoista, erikoisväreistä tai erikoisominaisuuksista, meiltä löytyy tarvittava osaaminen toteuttaa asiakkaan toivomat ratkaisut.

Alumiiniprofiilit puolestaan tarjoavat kestävän ja tyylikkään tavan asentaa LED-nauhat erilaisiin pintoihin. Valmistamme alumiiniprofiileja mittatilaustyönä, jotta ne täyttävät asiakkaan tarpeet ja sopivat yhteen valitun LED-nauhan kanssa. Olipa tarve sitten upotetuille, pinta-asennettaville tai kulmikkaammille profiileille, meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja.

Asiakkaamme voivat luottaa ammattitaitoomme ja kokemukseemme LED-valaistuksen alalla. Tarjoamme yksilöllistä neuvontaa ja suunnittelua, jotta lopputulos vastaa asiakkaan odotuksia ja tarpeita. Yhdistämällä mittatilaus LED-nauhat ja alumiiniprofiilit voimme luoda ainutlaatuisia ja toimivia valaistusratkaisuja.

Mittatilausten valmistamiseksi tarvitsemme ainoastaan tilojen tarkat mitat sekä asiakkaan omat toiveet.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous mittatilaustuotteista!