“Valaistus menee uusiksi enkä tiedä, mikä valon määrä on tarpeeksi ja millainen valaisin pitäisi valita?”

 

Me tarjoamme asiantuntevaa valaistussuunnittelupalvelua, joka keskittyy LED-teknologian hyödyntämiseen ja asiakkaan tarpeisiin. Suunnittelemme valaistusratkaisuita asiantuntevasti sekä yksityisasiakkaille että yrityksille.

LED-valaisimet tarjoavat lukuisia etuja, kuten energiatehokkuutta, pitkää käyttöikää ja monipuolisia mahdollisuuksia säätää valaistuksen värisävyjä ja intensiteettiä. Hyödynnämme niitä ominaisuuksia sekä asiakkaan tarpeita ja toiveita luodessamme optimaalista valaistusta asiakkaan kohteeseen.

Valikoimassamme on laaja valikoima korkealaatuisia LED-valaisimia eri tarkoituksiin ja tyyleihin. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ajantasaista tietoa LED-teknologian uusimmista mahdollisuuksista. Kokemuksellamme ja asiantuntemuksellamme LED-valaistuksen alalla voimme taata asiakkaalle parhaan mahdollisen palvelun ja lopputuloksen.

Tekemämme valaistussuunnitelma ei sido asiakasta mihinkään ja sen luomiseksi tarvitsemme ainoastaan tilan pohjakuvat, kattokorkeuden ja asiakkaan omat toiveet.

Kysy lisätietoa tai pyydä valaistussuunnittelma!