rhdr

Tomitec Oy

Vuonna 2005 perustettu yrityksemme Tomitec Oy on erikoistunut LED-valaistusratkaisujen tarjoamiseen sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Tarjoamme laajan valikoiman LED-valaisimia eri käyttötarkoitukseen, kuten kotiin, toimistoihin, teollisuusalueille ja julkisiin tiloihin.

Me tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä valaisin ratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeitaan ja odotuksiaan. Panostamme energiatehokkaisiin ja kestäviin LED-valaisimiin pitkillä takuilla. Asiantunteva tiimimme auttaa asiakkaitamme valitsemaan oikeat valaisimet ja suunnittelemaan valaistusratkaisut, jotka sopivat heidän tiloihin ja tarpeisiinsa parhaiten.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja innovoimaan uusia LED-valaistusratkaisuita, jotka vastaavat markkinoiden muuttuviin tarpeisiin. Luomme pitkä-aikaisia suhteita asiakkaisiimme tarjoamalla heille parasta mahdollista palvelua ja tukemalla heitä valaistusratkaisujen suunnittelussa, toteutuksessa ja ylläpidossa.

Valaisimien lisäksi tuotamme erilaisia palveluita, kuten valaistussuunnittelua, valaisimien räätälöintiä ja mittatilauksia, laser-merkkausta ja CNC-jyrsintää.

Varastomme ja myymälämme sijaitsee Lahdessa osoitteessa Hirsimetsäntie 21. Myymälämme toimii myös tuotteidemme esittelytilana. Pyrimme tuote-esittelyllä helpottamaan ja tukemaan asiakkaidemme ostopäätöstä.