Ohjausjärjestelmät ja muuntajat erilaisille LED-tuotteille

Ohjausjärjestelmistä löytyvät kaikille LED-tuotteille sopivat langattomat ja pulssiohjaukset. Painikekytkimistä seinäpaneeleihin ja värisäätimistä himmentimiin. Ohjausjärjestelmiä on 12V-24V ja 230V tuotteille.

Erilaisia LED-muuntajia 12V ja 24V ulostulojännitteellä. Teholtaan 8-200 wattia. Ei-himmennettäviä ja himmennettäviä (Triac) vaihtoehtoja. Kotelointiluokaltaan sekä kosteaan että kuivaantilaan sopivia. Ruuviliittimella varustettuja ja pistotulpalla kytkettäviä.

 • 12V muuntajat

  12V muuntajat (5)

  Erilaiset 12 volttiset LED-muuntajat Sopivat 12V LED-tuotteen käyttöön. Teholtaan 8-200 wattisia. Suojausluokitukseltaan sekä kosteaan että kuivaan tilaan sopivia. Pistotulpallisia ja ruuviliittimillä varustettuja. Ei himmennettäviä sekä himmennettäviä (Triac).
 • 24V muuntajat

  24V muuntajat (9)

  Erilaiset 24 volttiset LED-muuntajat Sopivat 24V LED-tuotteen käyttöön. Teholtaan 8-200 wattisia. Suojausluokitukseltaan sekä kosteaan että kuivaan tilaan sopivia. Pistotulpallisia ja ruuviliittimillä varustettuja. Ei himmennettäviä sekä himmennettäviä (Triac).
 • Langattomat ohjaimet

  Langattomat ohjaimet (7)

  Erilaiset langattomat ohjaimet LED-tuotteille Langattomat ohjausjärjestelmät 12V-24V ja 230V LED-tuotteille. Päälle/pois-releet, himmentimet ja väri (RGB)/värilämpösäätimet (CCT). Erilaisia kytkin vaihtoehtoja mm. painikekytkimiä ja kosketuspaneeleita. Muistutuksena: Langaton ohjausjärjestelmä vaatii lähettimen sekä vastaanottimen toimiakseen.
 • Liiketunnistimet

  Liiketunnistimet (1)

  Erilaiset liiketunnistimet LED-tuotteille Liiketunnistimia 12-24V ja 230V LED-tuotteille.
 • Pulssiohjaimet

  Pulssiohjaimet (3)

  Erilaiset pulssiohjaimet LED-tuotteille Pulssiohjaimia 12-24V ja 230V LED-tuotteille.
 • Vakiovirtamuuntajat

  Vakiovirtamuuntajat (2)

  Erilaisia vakiovirtamuuntajia LED-tuotteille Teholtaan 180-1000mA ja ulostulojännitteeltään 12V-60V. Himmennettäviä ja ei-himmennettäviä. Kotelointiluokaltaan sekä kuivaan että kosteaan tilaan.