LED-nauhalla ja alumiiniprofiililla saadaan luotua yleisvalaistusta esim. työtasoille ja WC-tiloihin sekä tunnelmavalaistusta esim. portaisiin ja makuuhuoneisiin. Käyttötarkoituksen perusteella voit valita nauhan tehon sekä värilämmön.

LED-nauhoista löytyy useita eri tehoja: 4,8W (tunnelma) -19W (työ) per metri sekä erilaisia värilämpöjä: 2500K-6000K. Perusnauhojen lisäksi löytyy myös värilämpösäädettäviä (CCT) sekä värisäädettäviä (RGB/W) nauhoja. Lähes kaikki nauhat ovat tarvittaessa himmennettävissä ja nauhojen värintoistoindeksi on korkea. Nauhoja voidaan käyttää kuivissa sekä kosteissa tiloissa valitsemalla tilaan sopiva kotelointiluokka (IP).

Alumiiniprofiileista löytyy perusmallien lisäksi myös erikoisempia malleja. Profiileihin kuuluu aina mukaan kansi sekä päädyt ja kiinnikkeet. Alumiiniprofiilin käyttö on suositeltavaa LED-nauhan alla sillä se pidentää nauhan käyttö-ikää jäähdyttämällä ja suojaamalla sitä.

 • Moniväriset

  Moniväriset (4)

  LED-nauhat erilaisilla värivaihtoehdoilla Nauhoja löytyy useita eri vaihtoehtoja: värit (RGB), värit ja luonnonvalkoinen (RGBNW) ja värit ja lämminvalkoinen (RGBWW). Nauhoista löytyy useita eri tehoja. Nauhojen käyttöjännite on 12V tai 24V ja kaikki nauhat ovat himmennettävissä. Kotelointiluokaltaan nauhoja löytyy kuivaan sekä kosteaan tilaan. Katkaisuväli nauhalla on 5cm tai 10 cm välein. Tuotteen pituus on 5 metriä (1 rulla). Muistutuksena: Nauhat vaativat…
 • Pintaprofiilit

  Pintaprofiilit (7)

  Pinta-asenteiset alumiiniprofiilit LED-nauhoille Alumiiniprofiilit jäähdyttävät ja suojaavat LED-nauhaa lisäten sen käyttö-ikää. Profiileita löytyy eri kokoisia malleja käyttökohteesta riippuen. Profiili sisältää kannen, kiinnikkeet sekä päädyt.
 • Yksiväriset

  Yksiväriset (10)

  Yksiväriset LED-nauhat eri tehoilla sekä värilämmöillä Nauhoja löytyy useita eri tehoja 4,8W (tunnelma) -19W (työskentely) per metri sekä värilämpöjä 2500K-6000K. Nauhojen käyttöjännite voi olla 12V, 24V tai 230V. Kotelointiluokaltaan nauhoja löytyy kuivaan sekä kosteaan tilaan. Katkaisuväli nauhalla voi olla 5cm, 10 cm  tai 1m välein. Tuotteen pituus vaihtelee 5-50m/rulla. Kaikki muut ovat himmennettävissä paitsi 230V nauhat. Muistutuksena: Nauhat vaativat useimmiten…